Elk (half) jaar!

Het is belangrijk om minimaal een keer per jaar uw gebit goed na te laten kijken door uw behandelaar, hiermee kunt u problemen voorkomen. Wanneer u langere tijd niet komt kan het zijn dat een klein gaatje, dat eerder makkelijk opgelost kon worden met een vulling, is uitgegroeid tot een probleem dat een wortelkanaalbehandeling of extractie nodig heeft. De behandelaar kijkt tijdens een controle naar nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan; tandvleesproblemen, verdachte plekjes in en om uw mond en zelfs naar ziektebeelden als diabetes en schildklierproblemen. Deze laatste twee zijn vaak in de mond al vroeg zichtbaar en kunnen dus tijdens een controle worden opgemerkt. 

Geen jaarlijkse controle?

Wanneer u geen (half)jaarlijkse controle wenst, zijn wij bij Alldental Groningen wellicht niet de juiste match voor u. Onze missie is het voorkomen van tandheelkundige problemen en dat kunnen wij alleen doen als wij u regelmatig zien. Bovendien kijken wij verder dan alleen uw mondgezondheid, uw gezondheid staat bij ons op nummer één. Dit is alleen mogelijk als u ons een kans geeft door minstens één keer in het jaar bij Alldental Groningen op bezoek te komen.

Bent u dit jaar nog niet op bezoek geweest voor uw periodieke controle? Geen zorg! Wij verwelkomen u graag. Maak gerust een afspraak door ons contactformulier in te vullen of bel ons gerust tussen 8.00 en 12:00 's ochtends van maandag tot vrijdag. 

Uitgelichte artikelen

Foto van Blog_FINAL.jpg

Werkzaamheden verbreding zuidelijke ringweg van 12 juli tot 23 augustus

22 Juli, 2021

Onze praktijk blijft nog steeds bereikbaar!

Lees meer
Foto van ADG_Tandvlees-Blog.jpg

5 tips tegen angst voor de tandarts

23 Juni, 2021

Bent u bang of nerveus om naar de tandarts te gaan? Dan zijn deze tips voor u!

Lees meer
Foto van ADG_MHG5tips_Blog.jpg

De mondhygiëne van je pasgeboren baby: 5 tips

27 Mei, 2021

5 suggesties voor de mondhygiëne van uw baby uit de wetenschap, aangevuld door ervaringen van moeders.

Lees meer

Rigaweg 34, 9723 TH Groningen, Nederland

Bel ons op
050 311 5775

info@alldentalgroningen.nl

U ontvangt z.s.m. een reactie van ons