Tandartsfobie

Ongeveer 40 procent van de Nederlanders hebben last van tandartsfobie. Het is dan ook één van de meest voorkomende angsten in West-Europa, nog voor hoogtevrees en claustrofobie. Wij hebben als team veel ervaring in het behandelen van mensen met angst, hierdoor weten wij dat angst iets heel persoonlijks is.

Angst behandelen

Het is van belang voor een gezonde mond en goede gezondheid, dat u regelmatig naar de tandarts en mondhygiëniste gaat voor het voorkomen van problemen. Wij willen u graag leren om met uw angst om te gaan zodat u uiteindelijk zonder problemen naar de tandarts kunt gaan. Voor patiënten die al jaren niet meer naar de tandarts zijn gegaan door extreme angst waarbij de mondgezondheid er slecht aan toe is, adviseren wij een behandeling onder narcose.

U kunt de behandeling onder narcose ondergaan bij ons in de praktijk. Gedurende de behandeling zult u in slaap worden gehouden met een licht anesthesie middel. Zo merkt u niks van de behandeling. Een ervaren anesthesie team staat voor u klaar een bewaakt uw vitale functies tijdens en na de behandeling. Na de behandeling kunt u rustig bijkomen, waarna u onder begeleiding weer naar huis kunt gaan. Voor meer informatie over onze narcose traject, kijkt u hier.

Durft u niet te komen?

Bel ons gerust op of vul het contactformulier in zodat wij telefonisch met u kunnen doorspreken wat een goede eerste stap zou zijn. Wij kunnen u dan eerst een kennismakingsgesprek, of een gesprekje met uw behandelaar als u al patiënt bent, aanbieden. Het is raadzaam om samen met u (ook) een controle afspraak te plannen, dan weet u waar u staat en wat er zou moeten gebeuren om uw gebit weer gezond te krijgen. Welke behandelingen en hoe deze uitgevoerd worden, bespreken wij samen met u door. Wordt dit uw eerste afspraak? Lees alles wat u moet weten voor uw eerste bezoek.

Uitgelichte artikelen

Foto van Blog_FINAL.jpg

Werkzaamheden verbreding zuidelijke ringweg van 12 juli tot 23 augustus

22 Juli, 2021

Onze praktijk blijft nog steeds bereikbaar!

Lees meer
Foto van ADG_Tandvlees-Blog.jpg

5 tips tegen angst voor de tandarts

23 Juni, 2021

Bent u bang of nerveus om naar de tandarts te gaan? Dan zijn deze tips voor u!

Lees meer
Foto van ADG_MHG5tips_Blog.jpg

De mondhygiëne van je pasgeboren baby: 5 tips

27 Mei, 2021

5 suggesties voor de mondhygiëne van uw baby uit de wetenschap, aangevuld door ervaringen van moeders.

Lees meer

Rigaweg 34, 9723 TH Groningen, Nederland

Bel ons op
050 311 5775

info@alldentalgroningen.nl

U ontvangt z.s.m. een reactie van ons